Súťaž FIT LEADER 2018 pozná svojich víťazov

Súťaž FIT LEADER, ktorá sa konala už po druhýkrát, opäť lámala rekordy a opäť sme boli jej partnermi. Za prvé dva ročníky sa do súťaže zapojilo viac než 200 top trénerov z celého Slovenska, za ktorých hlasovalo viac ako 40 000 fanúšikov zdravého životného štýlu.

Vyhlásenie víťazov sa uskutočnilo v stredu 20. júna 2018 v priestoroch športovo-zábavného parku Team Up. Akcie sa zúčastnilo cez 150 pozvaných hostí od víťazov cez porotcov, ambasádorov až po partnerov súťaže. Medzi pozvanými hosťami boli napríklad Roman Volák – majster sveta v karate, či Táňa Žideková – športová influencerka s 90 tisíc sledovateľmi na Instagrame.

Víťazmi sú v podstate všetci, ktorí na sebe tvrdo pracujú a podporujú myšlienku rozvoja zdravia na Slovensku. Ale ocenení mohli byť len tí najlepší a to v týchto kategóriách: Individuálny tréner – Alexandra Raffay, Individuálny tréner – nováčik – Bohumil Trenčan, Skupinový tréner – Oľga Bartalská, Skupinový tréner – nováčik – Diana Pavlásek Hô Chí. V hlasovaní verejnosti zvíťazil Vratko Rokyta.

Ceny sa udeľovali aj v špeciálnych kategóriách. V týchto kategóriách zvíťazili títo tréneri: za najlepšie trénerske video – Vratko Rokyta, za najlepšie fotografie – Sofia Sedláčková a v kategórii najlepší článok – Radoslav Cabúk.

Organizátorom súťaže bol portál CVIČTE.SK, ktorému gratulujeme k skvelej organizácii a už teraz sa tešíme na ďalší ročník tejto skvelej súťaže.

Celú fotogalériu z odovzdávania cien nájdete tu: http://www.cvicte.sk/fotogalerie/fit-leader-2018-fotostena

Máte záujem o riešenie na mieru?