Kalendáre ako súčasť každej kancelárie

Kalendáre stolové alebo nástenné sú ideálnym nástrojom pre propagáciu spoločnosti počas celého roka. Nezabudnite, že aj kalendáre pomáhajú budovať značku Vašej firmy.

Možno si teraz kladiete otázku, prečo už v letnom období spomíname kalendáre. Nie je to náhoda. Práve teraz je najvhodnejší čas začať sa zamýšľať na tým, či budete potrebovať stolové alebo nástenné kalendáre – poprípade oboje. Aké formáty budú pre Vás najlepšie? V akom náklade ich dáte vytlačiť? Akú formu distribúcie si zvolíte? S tým všetkým Vám vieme u nás v Polygrafickom centre, s.r.o. pomôcť. Keďže kalendáre sú skôr sezónnou záležitosťou, klienti si ich dávajú vyrobiť prevažne na konci roka, kedy sú ale polygrafické prevádzky veľmi vyťažené. Ak začnete riešiť výrobu a tlač kalendárov už teraz, získate tak konkurečnú výhodu oproti ostatným zákazníkom a budete mať „problém“ s kalendármi vyriešený v predstihu.

Veľmi obľúbené a praktické najmä v kanceláriách sú práve stolové kalendáre, do ktorých si môžete zapisovať svoje poznámky, stretnutia, termíny či iné informácie. Pri týchto kalendároch by ste nemali zabúdať na dostatočný priestor na vpisovanie pre Vás dôležitých poznámok. Preto by ste na to mali myslieť pri tvorbe grafického návrhu pracovných, firemných či produktových kalendárov, ktoré Vám vieme zabezpečiť v rôznych formátoch. Najčastejšie sa realizujú kalendáre s uverejnením jedného týždňa na jednej strane, avšak v menších formátoch využívajú firmy pri výrobe kalendárov na mieru aj jednostranné mesačné kalendáriá.

Stále väčšej obľube sa tešia nástenné kalendáre. Je pre nás príjemné, ak máme či už v kancelárii alebo v domácnosti zavesený kalendár, ktorý nám spríjemňuje a zútulňuje prostredie. Podľa želania klienta je možné doplniť do kalendára logo spoločnosti, vlastné fotografie, zvýrazniť dátumy, ktoré sú pre spoločnosť dôležité a potrebné pri ďalšom plánovaní. Polygrafické centrum, s.r.o. pre Vás zabezpečí nástenné kalendáre firemné, obecné ale aj exkluzívne s umeleckými fotografiami. So špirálou, v rôznych formátoch a s viacerými variantmi povrchovej úpravy. Okrem štandardných nástenných kalendárov špirálových či plagátových pre Vás zabezpečíme aj jednoduché nástenné kalendáre vo forme brožúry so šitou väzbou a s dierkou na zavesenie.

Ak hľadáte variant medzi klasickým nástenným a stolovým kalendárom, ideálnym riešením je trojdielny nástenný kalendár. Je praktický s tromi mesiacmi na jednom liste. Pre lepšiu orientáciu majú tieto kalendáre posuvné okienko, vďaka čomu umožňujú rýchlu a prehľadnú orientáciu. Trojdielne kalendáre sú vhodné pre spoločnosti, kde je potrebné plánovať udalosti vopred.

Nenechávajte si výrobu kalendárov až na koniec roka, kedy riešite množstvo iných koncoročných záležitostí. Polygrafické centrum, s.r.o. Vám v predstihu pomôže so zabezpečením kalendárov navrhnutých podľa Vašich predstáv.

Máte záujem o riešenie na mieru?