V Bratislave pokrstili iMAMU, netradičnú novinku na slovenskom knižnom trhu

Polygrafické centrum s.r.o. zabezpečilo technické poradenstvo a taktiež tlač knihy iMAMA. Svoje kapacity sme poskytli už druhej knihe pre jej autora.

Aj vy riešite, ako zladiť prácu, rodinu a koníčky? S touto vetou sa čitateľom prihovára netradičná novinka na slovenskom knižnom trhu. Kniha iMAMA od slovenských autorov Jany Šimkovičovej a Pala Hlubinu. Prináša príbehy Sloveniek, ktorým sa počas materskej dovolenky podarilo nielen postarať o deti, ale ešte aj naštartovať úspešné podnikanie alebo projekt.

Knihu iMAMA, s podtitulom Ako zladiť prácu s rodinou a nezblázniť sa, pokrstili v Bratislave, v kníhkupectve Panta Rhei v piatok 23. októbra 2017. Na krste, na ktorý prišla takmer stovka ľudí a zástupcov médií, boli aj niektoré z respondentiek, ktoré naživo dopovedali svoje príbehy – medzi nimi Lenka Šoóšová, Silvia Mahútová či Katarína Čabáková.

 

Kniha iMAMA obsahuje príbehy a rozhovory 23 inšpiratívnych žien a jedného muža.

O AUTOROCH

Jana Šimkovičová je zakladateľka portálu CVIČTE.SK, jedného z najobľúbenejších slovenských portálov o cvičení a zdravom životnom štýle. Je autorkou viacerých úspešných kníh, medzi inými aj bestselleru ZDRAVÉ RÝCHLOVKY.

Palo Hlubina je publicista a autor štyroch kníh, aktuálne je v predaji aj jeho kniha šokujúcich poviedok o tom, kam smeruje tento svet Aj toto sa môže stať.

 

 

Máte záujem o riešenie na mieru?