Naštartujte svoj biznis s jednotnými firemnými tlačovinami

S novým rokom prichádzajú vo viacerých spoločnostiach aj nové nápady na zlepšenie firemnej komunikácie v rámci spoločnosti ako aj v komunikácii so zákazníkmi. Tí, ktorí sú ešte len na začiatku svojho podnikania, by mali obzvlášť venovať dostatok pozornosti budovaniu vizuálneho štýlu spoločnosti.

Vizuálny štýl jednoznačne identifikuje a prezentuje spoločnosť a pomáha budovať silnú značku. Zákazník si tak spoločnosť zapamätá aj v konkurenčnom prostredí a vždy vie, s kým komunikuje. Súčasťou jednotného vizuálneho štýlu spoločnosti je aj využívanie jednotných firemných tlačovín, ktoré nás sprevádzajú na každom kroku. Na obchodných stretnutiach sa predstavujeme s vizitkou, na obchodnú korešpondenciu využívame hlavičkové papiere, vystavujeme faktúry s firemnou hlavičkou, posielame katalógy v poštových  obálkach s logom a pod.

Polygrafické centrum s.r.o. Vám dokáže bez problémov zabezpečiť tlač rôznych kancelárskych tlačovín od vizitiek, hlavičkového papiera, cez poštové a diskrétne obálky až po poznámkové bloky, samoprepisovacie formuláre, tlačivá či lepiace pásky. To všetko sú produkty, bez ktorých sa správne fungujúca spoločnosť nezaobíde. Postaráme sa aj o tlač Vašich propagačných materiálov ako sú katalógy, letáky, etikety, obaly každého druhu, foldre so záložkou, papierové a igelitové tašky, drobné tlačoviny ako pohľadnice, blahoželania, záložky či malé kalendáriky.

Kvalitne pripravené firemné tlačoviny okrem toho, že reprezentujú spoločnosť a podporujú firemnú identitu, zároveň uľahčujú a urýchľujú prácu aj samotným zamestnancom. Každá tlačovina, ktorá zo spoločnosti odíde, predstavuje komunikačný prostriedok vytvárajúci obraz o spoločnosti a jej pôsobení. Takéto tlačoviny sú veľmi vhodným komunikačným prostriedkom nielen v úspešne fungujúcich spoločnostiach, ale aj pri start up projektoch, kde je potrebné hneď od začiatku podnikania správne zvoliť marketingovú komunikáciu a prezentáciu spoločnosti.

Pre start up-istov ale aj zabehnuté spoločnosti vieme samozrejme pripraviť aj kompletný grafický návrh firemných tlačovín klasických alebo neštandardných, zabezpečiť tlač, aj expedíciu ku klientovi. Zároveň Vám poradíme, aký materiál je pre ktorý typ tlačoviny ten správny, aby konečný výsledok bol skutočne reprezentatívny a podľa Vašich potrieb.

Nezabúdajme, že firemné materiály sú vizitkou každej spoločnosti a jedným z prvých krokov k jej úspešnosti.

Máte záujem o riešenie na mieru?