Zabalíme si Vás

Obalové materiály sú neodmysliteľnou súčasťou každého produktu. Chránia výrobky najmä pred znečistením, prachom a poškodením pri prevoze, no zároveň plnia aj estetickú  a komunikačnú funkciu. Nie nadarmo sa hovorí, že výrobok predáva vo veľkej miere jeho obal.

Koncom roka zaznamenávame zvýšený dopyt po baliacich materiáloch v rôznych podobách. Polygrafické centrum s.r.o. ponúka široký sortiment obalov, napríklad pre výrobcov produktov z potravinárskeho a vinárskeho segmentu. Praktické ale aj luxusné obaly na víno vyrábané najmä z lepenky a kartónu vieme ponúknuť vo viacerých farebných vyhotoveniach, s rôznymi štandardnými ale aj netradičnými výsekmi, s potlačou loga alebo s vlastným dizajnom. Zabezpečíme pre Vás obalový materiál každého druhu – rôzne krabice, darčekové tašky s potlačou podľa Vášho želania. Aby ste predišli poškriabaniu alebo zašpineniu výrobkov, máme k dispozícii kvalitný baliaci papier v hárkoch.

Ak hľadáte vhodný obal pre elektroniku, ktorý ju dokáže ochrániť pred poškodením pri preprave k cieľovej skupine zákazníkov, ste na správnom mieste. Prostredníctvom moderných technológií vyrobíme bezpečné a kvalitné obaly pre elektro, ale aj gastro priemysel, ktoré zvládnu prepravu aj v tých najnáročnejších podmienkach. Zároveň sa môžete spoľahnúť na kvalitné krabice a darčekové balenia rôznych rozmerov a tvarov, krabičky s vlepeným fóliovým okienkom, s rôznymi výrezmi, krabičky s uzamykaním na magnet či suchý zips. To všetko vyrobíme presne podľa predstavy klienta.

Bez problémov dokážeme vyrobiť krabice a krabičky s dizajnom aký potrebujete aj na spoločenské hry, puzzle, karty, ale aj darčekové balenia na kozmetické produkty. Ponúkame aj výrobu eko krabičiek bez lepenia, ktoré si viete vyskladať aj sami. Rovnako tak ako aj obaly a krabičky pre handmade výrobky.

Produktové, spotrebiteľské, darčekové, prepravné, potravinárske alebo kozmetické obalové materiály – to všetko dokážeme zabezpečiť a prispôsobiť individuálnym potrebám každého klienta a tak mu pomôcť pri budovaní imidžu spoločnosti.

Máte záujem o riešenie na mieru?