Stanislav Ličko – príbeh knihy Ako ju pochopiť

Stanislav Ličko je zakladateľ projektu novymuz.sk a autor bestselleru Ako ju pochopiť. V dnešnom článku sa podelí o skúsenosť, ako sa mu podarilo uspieť na knižnom trhu, aj keď bol predtým úplne neznámy autor a napriek tomu sa behom pár týždňov jeho kniha stala bestsellerom. Stanislav dnes pomáha mužom aj ženám zlepšovať partnerské vzťahy.

„Pamätám si moment, keď som prvýkrát sedel na káve s Maťkou Melichovou z Polygrafického centra a bavili sme sa o tom, čo všetko je potrebné k vydaniu knihy. Presne v ten moment som vedel, že Polygrafické centrum sa jednoznačne stane mojim partnerom pri vydaní svojej prvej knihy.“

Prečo kniha o vzťahoch a o tom ako pochopiť ženy?

Sám som si prešiel vo svojom viac ako 10 ročnom vzťahu rôznymi momentami, kedy som nevedel ako ďalej. Preto som sa v tejto oblasti začal vzdelávať a investoval som do toho obrovské množstvo času, energie a peňazí. Posledných 5 rokov sa intenzívne venujem tomu, čo to znamená byť mužom v dnešnej modernej dobe. Taktiež ma zaujíma ako vytvoriť šťastné partnerstvo.

Nápad napísať knihu o partnerských vzťahoch som nosil v hlave už dlhé roky. Približne v roku 2016 som na nej začal pracovať. Popri tom som sa venoval online podnikaniu. Predtým som napísal už 2 digitálne knihy o intimite, ktoré sa predávali vcelku úspešne. Avšak pred vydaním svojej papierovej knihy som mal omnoho väčší rešpekt.

Písanie knihy Ako ju pochopiť mi zabralo približne dva roky. Aj keď dnes už viem, že sa táto doba dá výrazne skrátiť. Už viem na čo mám zameriavať svoju pozornosť a na čo nie. Napísať knihu bola paradoxne tá ľahšia časť, ako som si najprv myslel.

Najťažšia časť bola pre mňa tá, ktorú som si musel spracovať vo svojom vnútri. Teda rozhodnutie, že idem do toho naplno. Postaviť sa pred ľudí a ísť s kožou na trh. Povedať: „Toto som ja: Stanislav Ličko – vzťahový poradca a toto je moja kniha Ako ju pochopiť.“ To bolo to najťažšie.

Som naozaj rád, že s knihou mi pomohlo Polygrafické centrum. Pretože v mnohých témach mi veľmi pomohli zorientovať sa. Špeciálne chcem poďakovať Maťke Melichovej za každú jednu minútu, ktorú mi venovala pri našej spolupráci. Nesmierne si to vážim. Ďakujem 🙂

V Polygrafickom centre som dostal naozaj cenné rady a skúsenosti od ľudí, ktorí túto prácu robia srdcom. Kniha je vyrobená v perfektnej kvalite a firma presne dodržala to, na čom sme sa dohodli. Navyše, dnes mám pocit keď k nim prídem, že som v kruhu priateľov a nie vo firme 🙂

 

Ďakujem ešte raz Polygrafickému centru, že sú súčasťou príbehu mojej knihy Ako ju pochopiť.

Stanislav Ličko – Autor bestselleru Ako ju pochopiť

Ak sa chcete dozvedieť 10 tipov ako napísať bestseller, ktoré odporúča Stanislav Ličko, sledujte v nasledujúcich dňoch naše sociálne siete Facebook, Instagram a LinkedIn.

Máte záujem o riešenie na mieru?