Soňa Sun Sajenková – Tu a teraz živá

Soňa Sun Sajenková – mladá poetka, blogerka a dvorná textárka Márie Čírovej (autorka textov piesní Precitám či Slobodná).

Žena, ktorá verí v zázraky, lásku, život, ktorého zmysel je v tvorbe, v svoje sny a v seba samú! Ponúka Vám príbehy, ktoré sa Vám už možno tiež prehnali mysľou, pohladenia duše, aké rozdávate zrejme rovnako ako ona ľuďom, na ktorých Vám záleží.

Žena, ku ktorej prichádzajú slová, aby ich potom zapísala pre tých, čo sa naučili čítať medzi riadkami.

Jej prvá kniha básnických zbierok „Tisíc podôb ženy“ je vyjadrením cesty k ženstvu a sebaprijatiu. Každá básnička v knihe je zároveň malou mantrou (modlitbou) vďačnosti. Preto, prosím, čítanie neberte na ľahkú váhu! Môže sa Vám totiž stať, že sa odrazu uvidíte celkom inými očami.

 

Prednedávnom sa rozhodla vydať svoju druhú knihu básní „Tu a teraz živá„. Kniha nie je len poetickou zbierkou, ale aj knihou poznaní, múdrosti každého dňa a rytmickou sprievodkyňou duše moderného človeka, hľadajúceho rovnováhu vo svete dvoch tvárí. Sama autorka sa snaží nachádzať v prítomnom okamihu odpovede a prinášať ich na svetlo sveta formou básne, ktorá bola odjakživa kúzelným zaklínadlom aj vyjadrením najhlbších pocitov nielen jej tvorcu, ale aj tých, ktorých sa dotkla práve svojou pravdivosťou ukrytou v inotajoch.

Obidve knihy Soni Sun Sajenkovej pomáhal technicky zrealizovať a vytlačiť náš team Polygrafické centrum, s.r.o.

Novej knižke „Tu a teraz živá“ želáme veľa čitateľov, ktorí v nej nájdu pohladenie duše aj poéziu života práve v okamihu, kedy to budú najviac potrebovať.

Máte záujem o riešenie na mieru?