Jesenné inšpiratívne business raňajky

Naše jesenné Inšpiratívne business raňajky sa niesli nie v strašidelnom, ale v už tradičnom duchu – pomôcť zhmotniť nápady a tým splniť sny našich klientov.

Hlavným hosťom októbrových business raňajok bol Juraj „Šimuraj“ (ako ho volajú deti) Šimkovič, ktorý najskôr začínal ako animátor, neskôr ako vychovávateľ a tréner. Je zakladateľom a predsedom občianskeho združenia Cakumprásk a momentálne experimentuje so šťastnou školou. Napísal knihu Naivná pedagogika z praxe, pri realizácii ktorej sme mu pomáhali. Na raňajkách nám a našim hosťom porozprával o svojich začiatkoch, prekážkach s ktorými sa na svojej ceste stretáva a prezradil nám aj to, ako sa stať manažérom šťastia.

Tentokrát sa u nás v Polygrafickom centre stretli ľudia z rôznych oblastí či už z online sveta, z neziskových organizácií alebo aj mamičky na materskej dovolenke. Všetkých spájal rovnaký cieľ – splniť si svoj osobný alebo profesný sen – vydať vlastnú knihu alebo zrealizovať iný polygrafický projekt. V plodných debatách o tom, ako rozbehnúť svoj projekt, akým smerom sa pohnúť ďalej prípadne ako našpecifikovať do tlače svoju knihu, sme sa prehupli až do poobedných hodín. Keďže otázok bolo stále neúrekom a nedalo sa odpovedať na všetky, s každým klientom sme sa dohodli na osobnom stretnutí. Pretože našou prioritou je vyvíjať a realizovať výrobu tlačovín na mieru, vrátane komplexného poradenstva, ktoré je s tým spojené. Okrem samotnej výroby tlačoviny zabezpečíme pre klientov aj viaceré doplnkové služby, ktorými umožníme klientovi u nás realizovať celú zákazku na kľúč. 

Už teraz sa tešíme na všetky tie projekty, o ktorých sme sa na našich októbrových Inšpiratívnych business raňajkách dozvedeli. Pretože tak, ako sa snažíme inšpirovať našich klientov my, inšpirujú zasa oni nás a posúvajú nás dopredu.

Tento rok  plánujeme zorganizovať ešte jedny predvianočné Inšpiratívne business raňajky. Preto sledujte náš blog alebo sociálne siete Facebook, LinkedIn a Instagram, aby Vám neušiel ich presný dátum. Pretože ak ste si dali za cieľ v budúcom roku zhmotniť svoje nápady, slová, kresby alebo čokoľvek iné do brožúry, katalógu, časopisu, knihy alebo povedzme aj spoločenskej hry, sme pripravení Vám s tým pomôcť.

Naše dvere sú Vám otvorené a radi Vás privítame v našom showroome v budove OFFICE 142 na Vajnorskej 142.

Tešíme sa na Vás 🙂

Máte záujem o riešenie na mieru?